Utbildningar


Utbilda dig, eller din personal. 

Oavsett om du aldrig jobbat i skönhetsbranschen förut, eller om du redan driver eller arbetar i en salong, är det en lysande ide att utbilda sig till terapeut inom vaxning
Om det är en frisör/stylingsalong, nagelsalong, massagesalong eller ett spa, lönar det sig att avsätta plats i salongen och att utbilda personal hos oss.

Vill du in i skönhetsbranschen, är vaxning ett bra ställe att börja på. Det är relativt billigt och utbildningen går fort. 
Vaxning går inte heller under några hälsovårdslagar, så som tatuering eller piercing, därför går det bra att jobba hemma, med vänner och bekanta som en början.
Dessutom är det en hög efterfrågan på bra vaxningsterapeuter, eftersom intresset för vaxning ökar och antalet kunder till salongerna blir snabbt fler. 

Rent ekonomiskt har vaxning bra vinstmarginaler, när utbildat dig och blir du "Mer av allt till dig" kund hos oss, får du dina produkter till oslagbara priser.

Vår utbildningspersonal håller samma höga kvalité som våra produkter och att erhålla ett certifikat från Body Fashion är en garanti för att Terapeuten har en gedigen praktisk och teoretisk kunskap.
Inga certifikat delas ut innan eleven har visat upp ett brett tekniskt kunnande.

Vi tar dig ett steg längre in i skönhetsbranschen.